Tel: 050-23 014 29

Comsultant helpt HANNN bij het netwerken

Comsultant HANNN netwerk Groningen

Comsultant helpt HANNN bij het netwerken

Posted by comsultant in Communicatie, Media, meer reuring

“Zo leuk, ik zag je laatst in een verslag van de netwerkborrel van Healthy Ageing! Ik kom de volgende keer ook!”

Dit was onlangs de spontane reactie van één van onze contacten toen we het Healty Ageing Netwerk ter sprake brachten. Wij waren er bij en verzorgden de inhoud van dit nieuwsbericht. We dachten namelijk: is het niet leuk als je na afloop van je netwerkborrel nog eens kunt kijken wie er allemaal waren? Met wie je gesproken hebt? Met wie je de volgende keer zou willen spreken? En als je dat allemaal gemakkelijk kunt opzoeken via de handige linkjes in het verslag? Dus maakten we voor HANNN voor het eerst een verslag van hun netwerkborrel.

 

HANNN Comsultant

Foto’s: Marco in ‘t Veldt

Healthy Ageing Business Borrel

Regelmatig verzorgt het Healty Ageing Netwerk Noord-Nederland (HANNN) zulke borrels. Dit keer vond deze plaats in Grand Café De Bastille aan het Damsterplein. Vier frisse startups kregen de kans zich er te presenteren. Leuke en interessante verhalen dus die inspireren en een aanzet vormden tot geanimeerde gesprekken tussen de aanwezigen.

HANNN is een spin in het web van het gezond ouder worden. Als je een netwerkorganisatie bent, dan hoort daar natuurlijk ook af en toe een netwerkborrel bij. Niet alleen voor je interne organisatie, maar juist ook om aansluiting te vinden bij de buitenwereld. Maar hoe vaak zie je elkaar en wat herinner je er de volgende keer nog van? Een goed verslag informeert en houdt contacten warm. Het is een goede methode om contacten aan je te binden, en te laten weten waar je mee bezig bent. Want: Meer Reuring, Meer Handel.

 

 

Het is ook een manier om meer uit je netwerkborrels te halen. Er komen meer mensen en ze voelen zich sterker bij jou en elkaar betrokken.

En als we dan zo’n spontane enthousiaste reactie horen op ons verslag van de netwerkborrel dan denken we: ‘het werkt, moeten we vaker doen!’

10 mrt 2017 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.