Tel: 050-23 014 29

Testimonials / Lees wat klanten over Comsultant te zeggen hebben

Wim Bakker Comsultant

Bakker Boven Assurantiën, Bakker Ganzeveld Assurantiën, Còmplex Advies, Bakker van der Ploeg Assurantiën en Bakker Zuidveld Agro

Wij zijn vanaf het begin klant bij Comsultant. Aanvankelijk schreef Comsultant de teksten voor onze website en Facebook. In de loop der tijd is Comsultant ook steeds meer strategisch mee gaan denken over onze marketing en communicatie. Onze gesprekken zijn altijd verhelderend en de resultaten mogen er zijn…  in een benchmark review van ‘Verzekerd met Advies’ scoorden we een dikke 9 op informatiewaarde, onderscheidend vermogen, propositie, overtuigingskracht en vertrouwen!

- Bakker Boven Assurantiën, Bakker Ganzeveld Assurantiën, Còmplex Advies, Bakker van der Ploeg Assurantiën en Bakker Zuidveld Agro, Wim Bakker

comsultant_haskia

Internoord Reizen

Wat Date zegt en doet komt recht uit zijn hart. Zijn betrokkenheid bij het project is erg groot. Zonder omhaal van woorden of andere franje weet hij precies het project te doorgronden door heldere observaties en door de dingen bij hun naam te noemen.

- Internoord Reizen, Haskia Kramer

comsultant_marc_jager

:Slim Wonen met Energie

Date heeft ons als vereniging enorm geholpen. Zijn kritisch opbouwende houding zorgde ervoor dat we snel bij de kern van onze uitdagingen kwamen. Zijn vakkennis en gezonde dosis humor heb ik zeer gewaardeerd.

- :Slim Wonen met Energie, Marc Jager

comsultant_henk_jan_faberdB Audiovisueel

Date Hoiting ervaar ik als een zeer aangenaam, betrokken en betrouwbaar persoon. Hij heeft enorm veel kennis en heeft deze kennis op een goede manier op ons team overgebracht en ons daarnaast op een prettige manier een spiegel voor gehouden.
Als comsultant heeft hij ons verder geholpen op het gebied marketing, communicatie en verkoop. Ik kan Date van harte aanbevelen!

- dB audiovisueel, Henk-Jan Faber

HANNN_Daan_Bultje

Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN)

Date gaat rustig tegenover je zitten om op ontspannen doch gestructureerde manier het optimale verhaal uit je organisatie naar boven te halen. Als dingen sub-optimaal georganiseerd zijn zegt hij dat ook gewoon, maar komt ook altijd met een oplossing. Dat geeft vertrouwen en rust te midden van de dagelijkse hectiek.

- HANNN, Daan Bultje

RTV Noord

Date is een doortastende marketeer die zich altijd zeer goed verdiept in de beste aanpak. Ik heb op veel verschillende manieren met hem samengewerkt en heb altijd ervaren dat hij mijn resultaat voorop stelt. Hij heeft een brede ervaring op sales- en (online-)marketing gebied, desondanks blijft hij nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden die goed inzetbaar zijn voor zijn klanten.

- RTV Noord, Frank Schouten

Harry Koenen Koenencom ComsultantKoenencom

Date is een vakman op gebied van marketing en sales. Wij werken al meer dan 20 jaar samen. Gedrevenheid, professionaliteit en klantwaarde bieden. Dat is zijn motto. Dat maakt Date waar.

- Koenencom, Harry Koenen

comsultant_aarnoud_de_vries

Hijsspecialist.nl

Comsultant heeft ons begeleid bij het vernieuwen van onze website en bij de ontwikkeling van een nieuwe beursstand. Comsultant bleek een goede en kritische sparrings partner met creatieve ideeën en goede contacten. Wij kijken tevreden terug op een plezierige en succesvolle samenwerking.

- Hijsspecialist.nl en Elzinga Machinefabriek, Aarnoud de Vries