Tel: 050-23 014 29

Informatie / Zaken doen met Comsultant

 • Date Hoiting

  Date Hoiting


  Met zijn kennis en ervaring in communicatie management, marketing en verkoop helpt Date ambitieuze organisaties. Om een verhaal te vertellen, om bekender te worden, meer klanten of leden te krijgen, om meer te verkopen of om geliefder te worden. Hij verdiept zich in je bedrijf, in je klanten, in de markt en in jouw drijfveren. Daarna gaat hij enthousiast aan de slag om de gewenste verbeteringen te realiseren. Prettig doelgericht.

 • Ons kantoor

  Ons kantoor


  Comsultant is gevestigd aan Skagerrak 2 in Groningen, dat is bij de rotonde aan de Kielerbocht. Goed bereikbaar en volop parkeergelegenheid rondom het pand. Kom je met de bus dan stopt lijn 12 bijna voor de deur.
  Kom gerust eens langs om te praten over een kansrijke samenwerking!

Strategie

Bij het formuleren van strategische marketing en communicatieplannen neem je Comsultant als externe aanjager. Met opbouwende vragen en prikkelende inzichten komen we samen tot een merkwaardig plan.

Reuring

Comsultant helpt je mee om je commerciƫle activiteiten te versterken. Onze fotograaf, onze schrijvers en cameramensen maken nieuws en zetten je organisatie in de spotlight. Meer informatie over Meer Reuring? Klik hier!

Mediaplanning

Met meer dan 25 jaar ervaring in de media kun je ons best vragen om een effectieve campagne te plannen. Nog leuker vinden we het als we je hele campagne mogen ontwikkelen want we zijn dol op resultaat.

Comsultant voor jou!

Comsultant zet met veel plezier een training, een onderzoek, een campagne, een website of een compleet nieuw bedrijf neer. We maken het verschil met onze doelgerichtheid. Samen doelen benoemen en behalen geeft energie.

Neem contact op met Comsultant voor advies, training of management op het gebied van marketing, communicatie, verkoop en media.

Meer informatie over onze aanpak lees je hier. En als je wilt weten wat onze klanten van ons vinden, kijk dan eens naar deze testimonials.

4 / 10

ONZE SAMENWERKINGEN

 • Fuze Communication
  Fuze Communication

 • Lex Advies
  Lex Advies

 • Eleventy-one
  Eleventy-one

  De telefoon kan nog altijd prima ingezet worden om bedrijven met klanten te verbinden. Ella van Eleventy-one weet hoe het moet!

 • Pro-Time
  Pro-Time

  Pro-Time en Comsultant vullen elkaar aan in projecten die er toe doen. We vinden elkaar in de passie om het nog mooier te maken in Noord Nederland.

 • Koenencom
  Koenencom

  Samen met Koenencom werken we aan creatieve concepten voor bijzondere klanten.

 • Nordique
  Nordique

 • SendCastle
  SendCastle

  SendCastle e-mail marketing uit Noord Nederland. Comsultant is partner en kan je er alles over vertellen.

 • BrandYour
  BrandYour

  BrandYour maakt de ziel van je bedrijf zichtbaar in het interieur. Logisch dus dat we waar mogelijk samenwerken.

 • Ico Communicatie
  Ico Communicatie

  Als snelle en fraaie vormgeving gewenst is heeft Ico aan een half woord van Comsultant genoeg.

 • JUNCTION
  JUNCTION

  Waar energie samenstroomt, kolkt het van de ideeƫn. Samenwerken met JUNCTION levert altijd verrassende resultaten op!

Comsultant werkt onder anderen samen met de bovenstaande bedrijven. Wil je hier ook vermeld worden, neem dan even contact met ons op.