Tel: 050-23 014 29

MEER REURING MEER HANDEL

Je hebt je website netjes in orde. Je bedrijf is actief op de sociale media. En toch komt er maar weinig in beweging.

Ja… eigenlijk moet er nodig weer iets nieuws op de site gezet worden.
Het laatste nieuws is al weer oud. Jullie hebben het druk. Het gaat goed.

En ondertussen is het stil… er moet meer reuring komen!

Scroll omlaag voor meer informatie…

Deze website gaat snel offline. Kijk op www.datehoiting.nl.

Het is goed voor je handel als je in beeld blijft. Als je website regelmatig een update krijgt. Als het leuk is om jullie op Facebook, LinkedIn en/of Twitter te volgen. En als je zo nu en dan op een positieve manier in het nieuws komt…

COMSULTANT ZORGT VOOR MEER REURING

JE VERHAAL VERTELLEN

Een helder verhaal vereist een goede kijk op jezelf. Wij helpen je bij het – op een aansprekende manier – formuleren van je bedrijfsverhaal. Zodat mensen het onthouden én doorvertellen. ‘Zenden’ werkt niet meer. We maken journalistieke verhalen en streven naar een dialoog met je doelgroep.

JE VERHAAL BEWIJZEN

Je kunt van alles vertellen maar wat je doet bewijst je verhaal. Laat dus zien waar jullie mee bezig zijn. Deel met gepaste trots je succesverhalen. Regelmatig. Wij komen desgewenst het nieuws halen en publiceren het, waar je maar wilt, met letters, met geluid of met film.

ANDEREN JE VERHAAL LATEN VERTELLEN

Als je blije klanten hebt, helpen wij hen om het verhaal van jullie bedrijf door te vertellen. Met mooie, leuke en deelbare content. Uiteraard. En we laten je klanten als je wilt aan het woord in testmonials. Klantenverhalen over jullie!

SAMEN MEER REURING MAKEN

 NIEUWS MANAGER

We willen krachtig formuleren waar jullie voor staan. Als we dat helder hebben bepalen we waar jullie nieuws over zal gaan.
We adviseren je over je PR strategie, webcare en eventueel woordvoering. Samen kiezen we de onderwerpen en de media met zorg.

 NIEUWS MAKER

Op basis van de gekozen onderwerpen en media gaan we aan de slag met het maken van verhalen.
We onderzoeken en vragen door om voor de buitenwereld helder te krijgen waarom jullie doen wat jullie doen.

NIEUWS VERSPREIDER

Als jullie tevreden zijn met de verhalen brengen we ze naar buiten. Op de juiste manier, via de juiste kanalen. En vooral… op het juiste moment. Zo zorgen we voor het beste resultaat. We monitoren desgewenst ook de reacties.

picjumbo_man-talking-about-architecture-ideas-picjumbo-com

DE KRACHT VAN EEN VERHAAL

Begrijpen wat het is wat je klanten graag van je willen weten en dat op een aantrekkelijke manier aanbieden is voor organisaties van levensbelang maar ontzettend moeilijk. Het is ook bijna onmogelijk om naar je eigen organisatie te kijken door de ogen van een buitenstaander.

”Dat is toch logisch”, “dat heeft toch iedereen”, “is dat nou bijzonder?”…
Ja! Waarom doen jullie het zo? Waar koersen jullie op? Wat maakt dat jullie klanten dol op jullie zijn? Wat zijn jullie uitdagingen?

Wij schetsen een authentiek beeld en vertellen een aansprekend verhaal. Zowel geschreven als gefilmd.

We maken een (gratis) afspraak bij jullie. We inventariseren de wensen en bespreken de mogelijkheden. Op basis daarvan maakt Comsultant een plan. Nog steeds gratis.
Op gezette tijden, of op afroep, komt een bedrijfsjournalist van Comsultant naar je toe of wordt je gebeld voor de inhoud van een update. We schrijven, maken foto’s of film.
Desgewenst laten we een infographic maken of een animatie. We zorgen dat het in JULLIE STIJL is. Bij akkoord publiceren we het.

Direct contact over Meer Reuring